AGENDA

De Straatjutters Leiderdorp gaan elke twee weken op vrijdag op pad om ergens in Leiderdorp zwerfvuil op te ruimen. Daarnaast organiseren we extra activiteiten op andere dagen. Hieronder staan de data, tijd en verzamelplaats van de komende activiteiten. 

Op de volgende data gaan we ook straatjutten: 6 en 20 december, 3, 17 en 31 januari. Zodra de locatie bekend is wordt deze in het overzicht hieronder toegevoegd. 

 

VRIJDAG 13 DECEMBER

Op vrijdag 13 december gaan we een keer extra op pad om zwerfvuil te rapen. Samen met Spark, het MVO platform in de regio. Zie hier ook hun aankondiging van de activiteit. Let op! We verzamelen deze keer al om 08:30 uur bij Area 071 aan de Sisalbaan. We beginnen dan met een ontbijt met de ondernemers.  Daarna prikken we samen de Baanderij schoon. 
Voor alle materialen wordt gezorgd.
Help je ook mee?

 

ZATERDAG 30 NOVEMBER

Op zaterdag 30 november 2019 organiseren de Straatjutters Leiderdorp de eerste Leiderdorpse peukenopruimactie. De Straatjutters staan dan in winkelcentrum Winkelhof, bij de roltrap op het Hemaplein, om materialen uit te delen aan iedereen die wil komen helpen en om de verzamelde peuken te tellen. Om 15:00 wordt bekend gemaakt hoeveel sigarettenpeuken de Leiderdorpers hebben geraapt. Het liefst zien we dat álle straten en wijken van Leiderdorp op deze dag 'leeggeraapt' worden. We hopen dus dat zoveel mogelijk mensen komen helpen! Iedereen die, ergens tussen 10:00 en 15:00 een kwartiertje, ergens in Leiderdorp, peuken wil rapen, is meer dan welkom! Zelf rapen en dan naar Winkelhof brengen is ook prima.

Aanmelden is niet vereist, maar het mag wel. Wij zijn te bereiken via: telefoon: 06 13 28 34 48 / 06 45 78 66 56 e-mail: straatjuttersleiderdorp@outlook.com en natuurlijk via het contactformulier op deze website en via FacebookStraatjutters Leiderdorp

Hopelijk tot de 30e!

• IN PEUKEN ZIT GIF • IN FILTERS ZIT PLASTIC • DIEREN ETEN DE PEUKEN OP • EEN PEUK KAN ACHT LITER WATER VERVUILEN •

VRIJDAG 22 NOVEMBER 2019

Op vrijdag 22 november gaan we weer op pad om zwerfvuil te rapen.
We verzamelen dan om 09.45 uur bij De Kastanjelaanschool aan de Kastanjelaan.

Voor alle materialen wordt gezorgd.
Help je ook mee?